VI ÄR JETTING

FTTH council europe

DARE TO DO IT DIFFERENTLY.

Vi tycker det är bra att vara olik från andra. Att vara unik. Med vår erfarenhet som grund och med innovation som drivkraft så designar och tillverkar vi fiberblåsare av högsta kvalitet. Våra produkter är skapade av proffs för att användas av proffs. För oss handlar det om så mycket mer än att bara ta fram en produkt. Vi vill använda vår expertkunskap till att göra din arbetsdag som fiberblåsare enklare och mer effektiv. Att du ska få uppleva hur arbetet i kabeldiket kan bli lite mer annorlunda och betydligt bättre.

I vår egen anläggning i Tidaholm i Västsverige utvecklar, designar och producerar vi fiberblåsare av högsta kvalitet. Våra produkter är pålitliga, snabba, lätta, robusta och lätta att använda. De är skapade av proffs för proffs. Vi vill utmana branschen och våga vara annorlunda. Med målet att göra arbetsdagen för dig som fiberblåsare enklare och effektivare.

Vårt företag är baserat på lika delar innovation och erfarenhet. Jetting uppstod som ett svar på marknadens behov av pålitliga och lättanvända maskiner för fiberblåsning. Håkan Johansson är en entreprenör med många års erfarenhet från branschen. Han har varit med och både schaktat, plöjt, blåst och skarvat fiberkabel. Håkan såg vad fiberblåsarna behövde och med en innovativ idé började han utveckla produkter som saknades på marknaden. Nytänkande maskiner som motsvarade sina egna och andra fiberblåsares högt ställda krav.

Idag har vi en egen produktion av fiberblåsarmaskiner. Vi har koll på hela kedjan från utveckling, konstruktion, montering, support och utbildning. Något som gör att vi kan garantera högsta kvalitet och hållbarhet hela vägen. Vi är noggranna och fokuserade på bästa möjliga design- och funktion. Allt för att våra produkter ska vara den bästa och proffsigaste lösningen för dig som fiberblåsare. Så att ditt arbete i kabeldiket ska bli lite mer annorlunda och betydligt bättre.

sv_SE