MARKNADENS BÄSTA FIBERBLÅSARE?

DARE TO DO IT DIFFERENTLY.

Vi tycker det är bra att vara olik från andra. Att vara unik. Med vår erfarenhet som grund och med innovation som drivkraft så designar och tillverkar vi fiberblåsare av högsta kvalitet. Våra produkter är skapade av proffs för att användas av proffs. För oss handlar det om så mycket mer än att bara ta fram en produkt. Vi vill använda vår expertkunskap till att göra din arbetsdag som fiberblåsare enklare och mer effektiv. Att du ska få uppleva hur arbetet i kabeldiket kan bli lite mer annorlunda och betydligt bättre.

Minimera ställtider!

Blåsning av fiber är ett av de sista momenten i fiberprojekt. Det gäller att vara effektiv och hålla tidsplanen. Jetting har tagit fram en serie blåsmaskiner där driftsäkerhet, enkel hantering och snabba omställningar har varit en tydlig målsättning i utvecklingsarbetet. Våra blåsmaskiner kombinerar robusthet med låg vikt som du hanterar enkelt utan verktyg och de är försedda med funktioner du efterfrågar! Blåsmaskinerna är byggda för att fungera problemfritt ute i fält – just där och då när du önskar att allt ska flyta på problemfritt!

Blåser bort konkurrensen

Triggair fiberblåsmaskin

JETTING TRIGGAIR

Robust, handhållen och batteridriven fiberblåsmaskin optimerad för FTTX-installation av blåst fiber (EPFU) och mikro/nano kablar, från 0,8 till 3 mm in i duktstorlek 3, 5, 7 och 8 mm.

V0 Jetting Fiber Blowing Machine

JETTING V0

Extremt kompakt elektriskt manövrerad fiberblåsmaskin optimerad för FTTX-installation av blåst fiber (EPFU) och mikro/nano kablar, från 0,8 till 6 mm in i dukt från 3 till 16 mm.

Våra maskiner

Våra maskiner är utvecklade från ett fältperspektiv, de ska fungera i verkligheten under de förhållande som gäller just där.

Vårt fokus

Vi fokuserar på användarvänlighet. Och vi vet vad som gäller i verkligheten!

Svensktillverkat

Våra produkter utvecklas och tillverkas i Sverige med den kvalitet som förväntas av ett svenskt företag.