Sök
Stäng denna sökruta.

MARKNADENS BÄSTA FIBERBLÅSARE!

Vi designar, tillverkar och producerar fiberblåsare av premiumkvalitet.

DARE TO DO IT DIFFERENTLY.

Vi tycker det är bra att vara olik från andra. Att vara unik. Med vår erfarenhet som grund och med innovation som drivkraft så designar och tillverkar vi fiberblåsare av högsta kvalitet. Våra produkter är skapade av proffs för att användas av proffs. För oss handlar det om så mycket mer än att bara ta fram en produkt. Vi vill använda vår expertkunskap till att göra din arbetsdag som fiberblåsare enklare och mer effektiv. Att du ska få uppleva hur arbetet i kabeldiket kan bli lite mer annorlunda och betydligt bättre.

Minimera ställtider!

Blåsning av fiber är ett av de sista momenten i fiberprojekt. Det gäller att vara effektiv och hålla tidsplanen. Jetting har tagit fram en serie blåsmaskiner där driftsäkerhet, enkel hantering och snabba omställningar har varit en tydlig målsättning i utvecklingsarbetet. Våra blåsmaskiner kombinerar robusthet med låg vikt som du hanterar enkelt utan verktyg och de är försedda med funktioner du efterfrågar! Blåsmaskinerna är byggda för att fungera problemfritt ute i fält – just där och då när du önskar att allt ska flyta på problemfritt!

Maintenance

Jetting servicecenter

På Jetting inser vi vikten av att erbjuda bekväm tillgång till service för både distributörer och slutkunder som använder Jetting-maskiner. Genom vårt Service Center-koncept strävar vi efter att hjälpa distributörer att hantera lokala garantier och etablera standarden för Jettings tekniska tjänster. Denna metod gynnar inte bara våra kunder utan säkerställer också att slutkunder får effektivt stöd för sin Jetting-utrustning.

Blåser bort konkurrensen

Jetting Triggair Fiber Blowing Machine

JETTING TRIGGAIR

Robust handhållen batteridrivet fiberblåsningsverktyg, optimerat för FTTX-installation av blåsta fibrer (EPFU) och mikro/nanokablar, från 0,8 till 3 mm i rörstorlek 3, 5, 7 och 8 mm.

Jetting V2 Fiber Blowing Machine för optic fiber cable installation

JETTING V2

Robust och kompakt pneumatiskt drivet fiberblåsmaskin med joystick-kontroll. Denna maskin kan konfigureras för kablar från 2,4 till 16 mm och rör från 7 till 50 mm.

Våra maskiner

Våra maskiner är utvecklade från ett fältperspektiv, de ska fungera i verkligheten under de förhållande som gäller just där.

Vårt fokus

Vi fokuserar på användarvänlighet. Och vi vet vad som gäller i verkligheten!

Svensktillverkat

Våra produkter utvecklas och tillverkas i Sverige med den kvalitet som förväntas av ett svenskt företag.

sv_SE
Jetting Machine Overview