Om oss / kontakt

ADDRESS


Östra Ringv 4

52232 Tidaholm

KONTAKT

Om Jetting AB / Kontakta oss

.2008 tog vi beslutet att starta utvecklingen av egna blåsmaskiner för optokabel. Efter >5000 timmars konstruktion, 2000 timmars cnc-bearbetning och >5000000 blåsmeter anser vi oss mogna att lansera våran första serieprodukt.

 

Våra maskiner är utvecklade från ett fältperspektiv, den ska fungera i verkligheten mot de förhållanden som gäller här. Vi har även fokuserat på användarvänlighet. Vi som jobbar med utveckling, konstruktion, montering, support och utbildning har alla mångårig erfarenhet från opto-branschen, vi har alla varit med och schaktat, plöjt, blåst och skarvat fiberkabel. Vi vet vad som gäller i verkligheten.

 

TIllverkning, reservdelshållning, support och utbildning finns i Tidaholm. Alla reservdelar finns på lager för leverans inom 24 timmar. Skulle maskinen behöva service hos oss får du alltid en utbytesmaskin levererad samma dag.

 

Köper ni blåsmaskin hos oss ingår support, ni får även kontaktuppgifter till våra egna blåslag, för rådgivning och som bollplank.

 

Vi blåser kabel åt de flesta större nätbyggare i Sverige, ex. Eltel, Empower, Netel och IPOnly. Vi blir ofta inringda på blåsningar där andra misslyckats, och lyckas. Detta är ytterligare ett exempel på att våra maskiner överskrider konkurrenternas specifikationer.

 

Vi är även återförsäljare för Kaeser mobila kompressorer och kan erbjuda er kompletta blåspaket till förmånliga priser.

Please check english version for europeean resellers.


Sweden:

Sahlins Sweden 

www.sahlins.com

Försäljning:


0502-65 90 48


SERVICE/SUPPORT/RESERVDELAR:


0502-65 90 46


ÖVRIGA FRÅGOR:


0502-65 90 45EMAIL

info@jetting.se

 
 
 
 

ADRESS:

SCHAKTTEKNIK I TIDAHOLM AB

ÖSTRA RINGV 4

52235 TIDAHOLM

ÖPPETTIDER:

MÅNDAG TILL FREDAG - 7-17


Copyright @ All Rights Reserved